Werken en vacatures in Friesland

 
Als je net begint als huisarts komt er veel op je af; wil je weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen loondienst of waarnemen?

Wil je weten wat je allemaal moet regelen? Neem dan eens een kijkje op deze link (https://www.lhv.nl/uw-beroep/waarnemen-dienstverband). Je kunt hier ook lezen over de landelijke vertegenwoordiging van de niet gevestigde huisartsen; de LHV-Wadi.

Vacatures in Friesland
Ben je op zoek naar en plek als Hidha of waarnemer in Friesland? Of misschien zoek je wel een plek waar je in de toekomst praktijkhouder wilt worden? Hierbij een paar tips:

  • Bekijk vacatures via HA-web; https://vacaturebank.lhv.nl/vacatures/
  • www.Waarneemlijn.nl is in Friesland de voornaamste vacature site, hierop staan veel vacatures en ook het overnemen of door verkopen van diensten gaat via waarneemlijn. Vergeet niet dat je je eerst moet aanmelden bij Dokterswacht Friesland voor je diensten voor de dokterswacht kan doen.
  • Ook via je eigen netwerk kan je aan vacatures komen. Zo zijn er verschillende e-mail en WhatsApp groepen en is er de WaarneemApp. Ook op de prikborden van de Dokterswacht hangen regelmatig vacatures. Om je netwerk te versteken kun je op onze Wagro cafe’s komen.
  • Meer tips nodig; email ons op WagroFriesland@lhv.nl 

Nadere informatie
De LHV-site en bijvoorbeeld de Startersdag biedt veel informatie.