Praktijkmanagers: Beleid en bekostiging 2021

 

Wat staat de huisarts in 2021 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? Ieder jaar organiseert de LHV een groot aantal bijeenkomsten. Dit jaar is er voor de praktijkmanagers van LHV-leden 1 speciale bijeenkomst.

Leerdoel
  • U kunt op tijd en op de juiste manier inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.
  • U leert strategisch om te gaan met uw aanbod in de praktijk.
  • U weet hoe per 2021 de bekostiging huisartsenzorg eruitziet en wat de implicaties zijn voor de huisartsenpraktijk.
Inhoud

Adviseurs van de Landelijke Huisartsen Vereniging komen naar u toe om u bij te praten op de ontwikkelingen het komende jaar in de huisartsenzorg. Welke grote en kleinere veranderingen kunt u verwachten? Wat verandert er in de bekostiging? Welke voortgang is er geboekt op de afspraken uit het hoofdlijnenakkoord? Welke ondersteuning kunt u van uw beroepsvereniging krijgen? Na de bijeenkomst bent u helemaal bij, zowel op de landelijke als de regionale ontwikkelingen.

Voor toegang tot het besloten gedeelte van de LHV-website kunnen praktijkmanagers een gastlidmaatschap aanvragen via https://www.lhv.nl/aanvraag-inlogcode

Praktische informatie

DoelgroepPraktijkmanager
KostenLeden € 0,-
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met academie@lhv.nl of bel 085-0480068 of 06-55567969.

Bijzonderheden

De bijeenkomsten zijn gratis en alleen toegankelijk voor leden van de LHV en zijn / haar praktijkmanager. Voor no-shows wordt € 50, - in rekening gebracht. Als u zich hebt ingeschreven en u kunt onverhoopt toch niet deelnemen, zorg dan voor een tijdige afmelding bij de LHV Academie.

Algemene voorwaarden LHV Academie 
Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden van de LHV Academie van toepassing.