Even voorstellen: Gijs Grotenhuis

 
Even voorstellen: Gijs Grotenhuis
Mijn naam is Gijs Grotenhuis, 36 jaar, geboren en getogen in het mooie Twente, maar woonachtig in het Gelderse Lochem. 1 juni ben ik gestart als junior regionaal beleidsmedewerker voor LHV-bureau Noord-Nederland.

Hiervoor ben ik jarenlang werkzaam geweest als behandelaar van nek- en rugklachten bij een praktijk in Doetinchem. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, maar ik miste in deze functie de impact op de zorg in bredere en abstractere zin. Daarom ben ik de master bestuurskunde - besturen van zorgvernieuwing gaan volgen aan de VU in Amsterdam. Deze kennis en kunde ga ik nu graag inzetten voor de missie van de LHV, namelijk het ondersteunen van huisartsen zodat zij bevlogen hun werk kunnen doen en voldoende tijd hebben voor de patiënt.

Ik ben getrouwd en heb een zoontje (Daan) van 16 maanden. Met mijn gezin ga ik graag op reis, met een voorkeur voor Canada en de VS. Daarnaast kijk ik graag F1, voetbal en NBA basketbal. Een aantal van mijn nieuwe collega’s heb ik al gesproken, hopelijk maak ik met de rest binnenkort kennis! In de komende maanden zal ik ook zoveel mogelijk kennis maken met de huisartsen waarvoor ik aan de slag ga. Ik heb er zin in.